Nu fixar jag balkongen

När man serverar mat hemma är det väldigt trevligt att göra det i ett uterum. Det är något som många som har en villa eller ett radhus har skaffat och det är något som gjort mig väldigt avundsjuk. Själv bor jag som ni vet i en liten lägenhet och visst har jag en balkong men det har inte riktigt varit samma sak. På en balkong sitter man mer en kort stund för att njuta av solen eller för att ta en fika. Men med tanke på hur störd man blir av omgivningen, till exempel grannar som kliver ut och röker på sina balkonger, så har känslan inte alls varit densamma som om vi skulle ha haft ett eget uterum.

Men jag kom på att man skulle kunna skaffa sig lite av den känslan om man glasar in balkongen. På så vis blir ju balkongen som ett eget rum där man inte störs så mycket av omgivningen, samtidigt som det känns luftigt och fräscht. Genom att glasa in balkongen kan man också njuta av utsikten på ett härligt vis. Så jag bestämde mig för att göra slag i saken. För att göra det började jag söka efter Balkonginglasning Borlänge på Google för att försöka komma i kontakt med ett företag som kunde hjälpa mig att glasa in min balkong.

Efter att ha jämfört olika företag bestämde jag mig för det som kändes bäst och lyfte luren och slog en pling dit. Detta gjorde att jag fick kontakt med en trevlig herre som berättade att företaget kunde komma ut och titta på min balkong, ta mått och sedan återkomma med en offert. Vi bokade in en tid då de kom ut och tittade på min balkong och hörde av sig med en offert två dagar senare. Snabbt och proffsigt skött måste jag säga!

Jag tackade ja så nu kör vi!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *