Nu har vi utkörning

Många har frågat om inte vi ska börja erbjuda hemkörning och take away. Idag kan vi äntligen avslöja den glada nyheten att vi börjar med egen utkörning av mat! Nu kan du beställa allt från en enkel varmrätt till en trerätters middag för hela familjen hemkörd och klar av våra egna utkörare.

Vi kommer att sköta utkörningen på egen hand och inte ta hjälp av sajter där man kan beställa mat på nätet. Det känns bäst nu i början och vi får större kontroll på ordrarna om de inkommer via telefon. Utkörningen kommer att ske på ett klimatsmart sätt då vi har köpt in elbilar till restaurangen.

Något som är väldigt positivt är att vi har garageplats och där kan vi ladda elbilarna själva. Vi fick hjälp av en väldigt skicklig firma som hjälpte oss att installera en laddbox arboga till varje bil vilket gör att vi alltid är redo. Vi är laddade i dubbel bemärkelse!

Att vi nu erbjuder hemkörning av mat känns fantastiskt kul och det ger oss möjligheten att bredda verksamheten. Vi jobbar just nu på att plocka fram en a la carte meny som alltid ska finnas både i restaurangen och som hemkörning. Dessutom kommer vi köra kortare kampanjer med olika teman där våra gäster och kunder kan beställa mat från olika länder. Det ser vi mycket fram emot!

Om ni gäster har förslag på något tema vi borde köra är det bara att höra av er. Det första temat har vi redan bestämt, det kommer att vara spanskt tema där vi serverar olika typer av tapas och även kommer att ha paella på menyn. Vi kommer under en begränsad tid även erbjuda San Miguel och Sangria på dryckesmenyn.

Om ni vill prova utkörning av mat så är det bara att ringa in till oss och lämna er beställning per telefon, så kör vi ut maten så fort som bara möjligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *