Nu sover jag gott

Hej alla underbara läsare! Förlåt för att det har varit dålig uppdatering här på bloggen den senaste tiden. Men jag ska vara ärlig och säga att det beror på att jag har sovit väldigt dåligt och känt mig trött och oinspirerad. Lusten till att laga mat och göra egna roliga recept har inte alls funnits där och jag tror att jag har kommit på orsaken.

Sängen som jag hade var nämligen väldigt oskön. Som tur är så har jag hittat en ny kontinentalsäng 120 och nu sover jag mycket bättre. I dagens inlägg ska jag berätta lite om hur jag hittade felet och hittade min nya säng.

Det började med att jag funderade på varför jag sovit så dåligt. Jag kom inte på anledningen först men när jag skulle gå och lägga mig en kväll kände jag bara att just ja, jag tycker ju inte om min säng. Den är alldeles för hård och jag ligger inte skönt. Undra om det kan vara det som är problemet? Jag menar, hej Einstein!

Det borde jag såklart ha kommit på tidigare men bättre sent än aldrig brukar man ju säga och det ordspråket gäller verkligen i det här fallet. Men det var skönt att få lite klarhet kring varför jag sov så dåligt varje natt.

När jag kommit på det bestämde jag mig för att investera i en ny säng. För att hitta rätt säng för mig började jag titta runt på olika sidor på nätet. Något jag snabbt märkte var att många kommentarer var väldigt positiva till sängar från Sängfabriken så jag blev väldigt nyfiken.

Enligt många har de nämligen sängar av högsta kvalitet till väldigt bra priser. Jag funderade på vilken säng som passar mig och kom fram till att deras kontinentalsäng 120 passar utmärkt.

Så jag slog till och ångrar mig inte en sekund!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *